cart-icon0
0,00 ден.
ХЕПАТО-МИКС 5/1
+ Додај во кошничка
350,00 ден.
ХЕПАТО-МИКС 4/1
+ Додај во кошничка
350,00 ден.
УРИНО-МИКС
+ Додај во кошничка
350,00 ден.
ХЕПАТО-МИКС
+ Додај во кошничка
350,00 ден.
Комплет производи за дебелина
+ Додај во кошничка
1800,00 ден.
Комплет производи за респираторни болести
+ Додај во кошничка
1500,00 ден.
ПРЕСПАНСКА ГОРЧИЦА 250 мл
+ Додај во кошничка
350,00 ден.
Кантарионова Маст
+ Додај во кошничка
200,00 ден.
Кантарионово Масло
+ Додај во кошничка
500,00 ден.
ПРЕСПАНСКА ГОРЧИЦА 500 мл
+ Додај во кошничка
700,00 ден.
Комплет производи за црнодробни болести
+ Додај во кошничка
2200,00 ден.
Комплет производи за бубрежни болести
+ Додај во кошничка
2200,00 ден.
Комплет производи за женски болести
+ Додај во кошничка
1500,00 ден.
Комплет производи за крвни садови
+ Додај во кошничка
1750,00 ден.