cart-icon0
0,00 ден.

Медовина

300,00 ден.

Комбинација од чист планински мед, лековити билки и зачини која го зајакнува имунитетот на природен начин.

Безбедно онлајн плаќање
visa mastercard

Медовина за зајакнување на општата здравствена состојба на организмот и зголемување на имунитетот.

Се користи при слабокрвност, анемичност и други болести.

Нема штетни дејства, нема „нус“ појави со ниедно лекарство, при користење на препорачаниот начин, не ствара навики , може да се користи , долго време, месеци. Се користи како основно или дополнително средство со сите други чајни мешавини или комбинации, и производи од лековити тревки или пак медикаменти и лекарства.

Производите на Роза Канина се 100% орански, не ствараат навики и немаат штетни дејства врз организмот.

Како се употребува

Се зема на гладно 3 пати на ден по едно кафено лажиче.

Се комбинира најчесто со други чаеви во зависност од дијагнозата.