cart-icon0
0,00 ден.
Дома Продавница Комплет производи за кожни болести

Комплет производи за кожни болести

2500,00 ден.

Безбедно онлајн плаќање
visa mastercard

Комплет производи за кожни болести

Производите на Роза Канина се 100% орански, не ствараат навики и немаат штетни дејства врз организмот.

Како се употребува

Во 2 литри вода зовриена се ставаат две супени лажици или ФЕМИ МИКС ИЛИ УРИНО МИКС една супена лажица ХЕПАТО МИКС 3/1 и една супена лажица ХЕПАТО МИКС 4/1.

Се остава да отстои 12 часа, се процедува и се пие во текот на денот, а не наеднаш.

Преспанска Горчица се пие 3 пати по едно капаче од шишето на гладно.

Медовина се зема 3 пати на ден по едно кафено лажиче на празен стомак.

Кантарионовата маст се мачка еднаш дневно на псоријазата, витилигото итн, исто така се користи и дермовате.