cart-icon0
0,00 ден.
Дома Продавница ХЕПАТО-МИКС 4/1

ХЕПАТО-МИКС 4/1

350,00 ден.

Помогнете му на вашето тело да се ослободи од акумулираните токсини со чајната комбинација СИЛИМАРИН 4/1 на РОЗА КАНИНА од Бел Трн - Голем Трн.

Безбедно онлајн плаќање
visa mastercard

Чајна мешавина СИЛИМАРИН 4/1 за лекување на жолчно-црнодробни болести.

Билката според фармакопеите има антохепатотоксично, хепатопротективно, холагогно, холеритично, регенеративни и други својства.

Билката има изразени антитоксични дејства на Црнодробниот систем, влијае на метаболизмот на липидите (одмастување на Црниот Дроб) ги нормализира ензимите и белите рубини во ткивото на црниот дроб со што се спречува пероксидацијата.

Производите на Роза Канина се 100% орански, не ствараат навики и немаат штетни дејства врз организмот.

Како се употребува

Во 600 мл. врела вода се става една супена лажица.

Садот се покрива со капак и се остава да отстои 60 мин.

Се пие на празен желудник 5 до 6 пати по 100 мл. во текот на целиот ден распоредено на два часа.