cart-icon0
0,00 ден.
Дома Продавница Кантарионова Маст

Кантарионова Маст

200,00 ден.

Добиено е со нерафинирани маслинови масла по посебна постапка со екстрахирање на лековити компоненти од лековити тревки.

Безбедно онлајн плаќање
visa mastercard

Маст од КАНТАРИОН за лечење на надворешни рани.

Има исцелителни својства, не остава лузни.

Има антибактерицидно и антигабично дејство. Кантарионовите масла се за лечење на надворешни рани, исекотини, отоци, кожни воспаленија и кожни болести.

Производите на Роза Канина се 100% орански, не ствараат навики и немаат штетни дејства врз организмот.

Како се употребува

Се нанесува во тенки слоеви на кожата нанесено на газа.