cart-icon0
0,00 ден.
Дома Продавница Кантарионово Масло

Кантарионово Масло

500,00 ден.

Добиено е со нерафинирани маслинови масла по посебна постапка со екстрахирање на лековити компоненти од лековити тревки.

Безбедно онлајн плаќање
visa mastercard

Кантарионово масло за лечење на надворешни рани, исекотини, отоци, кожни воспаленија и кожни болести.

Има исцелителни својства, не остава лузни.

Има антибактерицидно и антигабично дејство. Кантарионовите масла се за лечење на надворешни рани, исекотини, отоци, кожни воспаленија и кожни болести.

Производите на Роза Канина се 100% орански, не ствараат навики и немаат штетни дејства врз организмот.

Како се употребува

Се нанесува во тенки слоеви на кожата нанесено на газа.