cart-icon0
0,00 ден.
Дома Продавница Комплет производи за дијабетес

Комплет производи за дијабетес

2200,00 ден.

Безбедно онлајн плаќање
visa mastercard

Комплет производи за дијабетес

Производите на Роза Канина се 100% орански, не ствараат навики и немаат штетни дејства врз организмот.

Како се употребува

Во 2 литри вода зовриена се ставаат две супени лажици или ФЕМИ МИКС ИЛИ УРИНО МИКС една супена лажица ХЕПАТО МИКС 3/1 и една супена лажица ХЕПАТО-МИКС 4/1.

Се остава да отстои 12 часа, се процедува и се пие во текот на денот, а не наеднаш.

Преспанска Горчица се пие 3 пати по едно кафено лажиче на празен стомак.