cart-icon0
0,00 ден.
Дома Продавница Комплет производи за бубрежни болести

Комплет производи за бубрежни болести

2200,00 ден.

Безбедно онлајн плаќање
visa mastercard

Комплет производи за бубрежни болести

Производите на Роза Канина се 100% орански, не ствараат навики и немаат штетни дејства врз организмот.

Како се употребува

Во литар и пол зовриена вода се ставаат две супени лажици УРИНО МИКС и по една супена лажица од Хепато Микс 3/1, eдна супена лажица Хепато Микс 4/1 и една супена лажица Хепато Микс 5/1, за полесните дијагнози се остава да отстои два часа, а за потешките 12 часа.

Се процедува и се пие континуирано 6 дена во (во текот на денот да се пие, а не наеднаш) и еден ден се прави пауза.

За топење на камчиња и потешки дијагнози се пие подолг период до целоснотопење на каменчињата во бубрезите.

Преспанска горчица - се пие 3 пати по едно кафено лажиче на празен стомак.