cart-icon0
0,00 ден.
Дома Продавница Комплет производи за црнодробни болести

Комплет производи за црнодробни болести

2200,00 ден.

Безбедно онлајн плаќање
visa mastercard

Комплет производи за црнодробни болести

Производите на Роза Канина се 100% орански, не ствараат навики и немаат штетни дејства врз организмот.

Како се употребува

Чаевите се спремаат заедно во литар и пол зовриена вода се става две супени лажици од ХЕПАТО МИКС 200 гр. или Урино Микс 200 гр. или Феми Микс 200 гр. , една супена лажица Хепато Микс 3/1 и Хепато Микс 4/1.

Се остава да отстои најмалку (2 часа), за потешки заболувања покорисно е да отстои 12 часа. Се процедува и се пие во текот на денот.

Континуирано и непрекинато се пие 6 денови а еден ден се прави пауза. Потребно е да се пие тераписки недели.

Преспанската горчица се зема 2-3 пати по едно капаче од шишенцето на гладно.