cart-icon0
0,00 ден.
Дома Продавница Комплет производи за женски болести

Комплет производи за женски болести

1500,00 ден.

Безбедно онлајн плаќање
visa mastercard

Комплет производи за женски болести

Производите на Роза Канина се 100% орански, не ствараат навики и немаат штетни дејства врз организмот.

Како се употребува

Во литар и пол звориена вода се ставаат две супени лажици Феми Микс , една супена лажица Хепато Микс 3/1 и една супена лажица Хепато Микс 4/1.

Се остава да отстои најмалку два часа за полесни дијагнози, или 12 часа за потешките дијагнози.

Се процедува и се пие во текот на целиот ден место вода, а не наеднаш.

Континуирано се пие 6 денови еден ден се прави пауза и потребни се најмалку недели период од 28 дена.

Преспанска Горчица се пие 3 пати по еднокафено лажиче на празен стомак.