cart-icon0
0,00 ден.
Дома Продавница Комплет производи за дебелина

Комплет производи за дебелина

1800,00 ден.

Безбедно онлајн плаќање
visa mastercard

Комплет производи за дебелина

Производите на Роза Канина се 100% орански, не ствараат навики и немаат штетни дејства врз организмот.

Како се употребува

Во два литри зовриена вода се ставаат 3 супени лажици Фит Микс, две супени лажици Хепато Микс 4/1 и една супена лажица Хепато Микс 3/1.

Се остава да отстои 12 часа и се пие во текот на денот,не наеднаш.

Се пие 6 дена се прави пауза еден ден, и континуирано се пие недели (најмалку).

Дневно се пие од 3 до 5 литри.

Преспанска Горчица се пие 3 пати по едно капаче од шишето на гладно.

Еликсир од Диви јаболка се пие 3 пати по една супена лажица на гладно.