cart-icon0
0,00 ден.
Дома Продавница Комплет производи за респираторни болести

Комплет производи за респираторни болести

1500,00 ден.

Безбедно онлајн плаќање
visa mastercard

Комплет производи за респираторни болести

Производите на Роза Канина се 100% орански, не ствараат навики и немаат штетни дејства врз организмот.

Како се употребува

Во литар и пол зовриена вода се ставаат 3 супени лажици од Хепато Микс 4/1 и една супена лажица од Хепато Микс 3/1.

Се отстава да отстои 12 часа се процедува и се пие во текот на денот, а не наеднаш.

Се пие 6 денови непрекинато и еден ден се прави пауза.

Преспанска Горчица се пие 4-5 пати по едно капаче од шишето во текот на денот на гладно.

Бронхо Мед се зема 4 пати по кафено лажиче на гладно.