cart-icon0
0,00 ден.
Дома Продавница ПРЕСПАНСКА ГОРЧИЦА 500 мл

ПРЕСПАНСКА ГОРЧИЦА 500 мл

700,00 ден.

Преспанска горчица е тинктура добиена со екстрахирање на лековити компоненти од коренасти делови и соцветија од 33 видови на лековити диви и органски растенија, со помош на префинет алкохол, добиена во посебна постапка.

Безбедно онлајн плаќање
visa mastercard

Тинктура од 33 лековити растенија од органско потекло.

Преспанската горчица има силни антибактериски и антифунгални својства и ефикасно влијае во третман на : ГАСТРИТИС, ЧИР НА ЖЕЛУДНИК, ЗГОЛЕМЕНО ЛАЧЕЊЕ НА ЖЕЛУДЕЧНА КИСЕЛИНА.

Преспанската горчица има силно антифугално и антибактериско дејство.

Производите на Роза Канина се 100% орански, не ствараат навики и немаат штетни дејства врз организмот.

Како се употребува

Се пие 3-4 пати на ден од 10 - 15 мл (супена лажица) на празен желудник.

Деца помали од 10 години не треба да го примаат поради алкохолот.

Содржи 18-20% алкохол.