cart-icon0
0,00 ден.
Дома Продавница Планински Мед

Планински Мед

600,00 ден.

Медот е една од најдобрите природни намирници што има многу лековити и хранливи својства и долго време се користи во лекувањето на здравствени проблеми.

Безбедно онлајн плаќање
visa mastercard

Планински мед за лекување на здравствени проблеми и зголемување на имунитетот.

Се користи при слабокрвност, анемичност и други болести. својствата на медот се нашироко познати. Може да се меша со 200 гр. таан

Поволно влијае при опстипација ја зголемува перисталтиката, при воспаленија на слузниците на дишните органи, желудник и цревата, поволно влијае на општата здравствена состојба и имунитетот на организмот. Содржи голем број на витамини и минерали.

Производите на Роза Канина се 100% орански, не ствараат навики и немаат штетни дејства врз организмот.

Како се употребува

Се зема 2 до 3 пати на ден по една кафена лажичка.

Не се препорачува за деца помали од 3 години.

Возрасни може да примаат од 30 - 50 гр. дневно.